«Аромат жертви». Прем'єра

18 вересня 2019

27 вересня на камерній сцені Молодого театру відбудеться перша прем'єра 41-го театрального сезону!

«Аромат жертви» за п'єсою Олександра Головача «1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11...»

Автор п'єси – переможець курсу «Майстерня Молодого. Драматург» (2018-2019). Мета проекту «Майстерня Молодого. Драматург» – поява творів від сучасних авторів та ознайомлення всіх бажаючих – глядачів та фахівців з новими п’єсами.
Протягом десяти місяців молоді драматурги опановували професію та писали п’єси в умовах повного занурення й тісної співпраці з репертуарним театром. Результат цієї тривалої роботи – створення шести п’єс. Драматургічний матеріал було опрацьовано режисерами та акторами Молодого театру в форматі читки. 
За результатами читки обрано автора-переможця, п’єса якого буде поставлена на сцені Молодого театру.

… Можу тільки уявити її здивування упереміш із задоволенням від усього, що відбувається. Моє дихання почастішало, в моїх грудях дуже багато повітря, яке мені заважає дихати. Мені хочеться його перекрити, зв'язати, задушити, розтоптати, втопити, вбити, позбавити його право на існування. Що зі мною?
… Чудовий запах. Це страх, його випромінюють всі пори твого тіла, але це тільки початок, потім буде біль.
…Шість років майже кожного дня разом, підтримувала, раділа, плакала, а коли перший раз в житті відкрилася, зізналася, одну всього тільки відповідь хотіла почути, так зразу втекла.
… Я кожного вечора зустрічав маму з роботи, бо вона боялася місцевих собак. Дивлюся на годинник, а вже десять хвилин, як мама йде одна, серед собак.
…Так і весілля зіграли через місяць. На весні вже вагітна ходила. Життя наче добре було. Народила доньку. Потім сина, але він тяжко хворів та й помер на шостому році, земля пухом. Про Андрія більше так і не чула.

«Аромат жертви». Прем'єра