«Ескулаб» – партнер здоров’я Молодого

02 листопада 2021

Як ми вже повідомили раніше, Молодий театр ухвалив рішення не зупинятися в умовах введення «червоної зони», а продовжити свою діяльність із дотриманням усіх вимог жорсткого карантину.

 

Таке рішення стало можливим завдяки унікальній співпраці з медичною лабораторією «Ескулаб», яка оперативно відреагувала на пропозицію Молодого стати нашим партнером здоров’я та підтримати не тільки колектив театру, але й наших глядачів.

 

Завдяки цьому партнерству співробітники театру, які ще не мають повної вакцинації, на регулярних засадах проходитимуть тестування у відділеннях лабораторії й допускатимуться до роботи виключно з негативними результатами тестів. Так, Молодий – один із небагатьох театрів Києва, який продовжуватиме грати й вітати глядачів у своїх залах.

 

Проте співпраця була б недостатньо ефективною, якби ми не подбали й про наших глядачів. Медична лабораторія «Ескулаб» поділяє наші цінності та розуміє, яку важливу роль відіграє театр у житті суспільства. Саме тому підготувала для глядачів Молодого спеціальну цінову пропозицію на тестування на виявлення антигену коронавірусу COVID-19. Вартість експрес-тесту для наших відвідувачів становить 150 грн., що дозволить киянам не відмовлятися від театру на період погіршення епідемічної ситуації.

 

Тест можна пройти в будь-якому з 12 відділень мережі «Ескулаб» у Києві. Для отримання спеціальної цінової пропозиції достатньо мати з собою актуальний за датою квиток до Молодого театру. Один квиток дозволяє зробити один тест.

 

Акція триватиме до кінця 2021 року у період дії «червоної зони» в місті Києві.

 

Повний перелік відділень "Ескулаб", а також правила підготовки до експрес-тестування можна переглянути на сайті лабораторії «Ескулаб». Зверніть увагу, що прийом проходить у режимі живої черги.

 

Щиро дякуємо новому партнерові й сподіваємося разом успішно подолати ці турбулентні часи.

«Ескулаб» – партнер здоров’я Молодого