ZELYONKA-FEST 14 в Молодому театрі

З 25 по 27 квітня 2014 року відбудеться 4 Міжнародний Фестиваль сучасного танцювального театру

ZELYONKA-FEST 14

Основні заходи фестивалю будуть представлені на сценах Київського академічного Молодого театру та Київського академічного театру на Липках.

У цьому році на фестиваль вперше запрошені європейські колективи ContemporaryDance, відомі своїми танцювальними виставами, театральними постановками та педагогічною діяльністю у сфері сучасного танцю.

25 квітня 19:00 – ВІДКРИТТЯ ФЕСТИВАЛЮ

У рамках вечірнього показу на сцені Молодого театру в першому відділенні відбудеться перформанс хореографів Олександра Андріяшкіна (Росія) та хореографа Антона Овчиннікова (Україна) зі спільною роботою «Бути разом. Прості структури», в якій майстри танцю дослідять можливості спільного «існування». Далі екс-соліст BatshevaDanceCompany, відомий ізраїльський хореограф EldadBenSasson – неодноразовий переможець міжнародних хореографічних конкурсів – покаже програму контемпорарі денс.

У другому відділенні відбудеться показ вистави «Невидимі дуети»іменитого польського театру контемпорарі денс DadaVonBzdylow. Ця вистава – історії, зустрічі та міркування з приводу стосунків чоловіка та жінки мовою танцю.

Після вечірнього показу у залі запропонована дискусія за участю хореографів, журналістів і критиків з країн Східної Європи, предметом якої стане сучасний танець.

26 квітня 12:00 – ШОУКЕЙС хореографів українського CONTEMPORARYDANCE

У рамках денного показу на сцені Молодого будуть представлені виступи колективів і хореографів з усіх куточків України, які професійно займаються сучасним танцем. Серед учасників - TOTEMDanceGroupХристини Шишкарьової, Сантах Денс Компані Руслана Баранова, BlackO!RangeDanceTheatre Антона Овчиннікова, а також хореографи з Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Криму.