Презентація кращих вистав Польської Платформи Танцю

  

З 19-21 березня 2016 року  на основній та камерній сценах будуть представлені 4 пластичні вистави: For living in / Для тих хто мешкає в;  Stalking Paradise / Переслідуючи рай;  Room 40 /Кімната 40;  Insight / В полі зору.

В рамках гастролей "Територія Хореографії - Східне Партнерство"  Молодий театр презентує найцікавіші та найбільш актуальні роботи контемпорарі денс та хореографії, створені міжнародно визнаними артистами, педагогами та теоретиками танцю.

З першої секунди  перформенси захоплюють своєю провокативністю та сміливістю, але згодом відкривається й інший бік історії - зворушливий та відвертий. Хореографи намагаються  лексикою тіла поговорити, а іноді і докричатися до самої душі глядача, сповідати свої найпотаємніші переживання та донести емоції, що вириваються далеко за межі людської плоті…

 Вистава проходить в рамках гастролей "Територія Хореографії - Східне Партнерство" - нового проекту Польської Платформи Сучасного Танцю. Програма презентує найцікавіші театральні роботи, створені польськими хореографами, педагогами та теоретиками танцю. Гастролі в Україні забезпечуються культурною організацією Zelyonka, діяльність якої направлена на проведення освітніх та культурних проектів у сфері сучасного танцю, та проходять за підтримки Польського Інституту в Києві.