ПЕРШІ ПРЕМ’ЄРИ 2016 РОКУ!!!

Молодий театр радий презентувати Вам дві нові вистави:

30, 31 січня – «Це все вона», автор Андрій Іванов, режисер Влада Бєлозоренко, в головних ролях: Римма Зюбіна та Олег Коркушко

«Це все вона» - прірва в стосунках батьків та дітей, яка є актуальною завжди. А надто сьогодні, коли простіше сховати свої переживання від реального світу. Адже невідомому другу по переписці можна розповісти будь-що. Проте реальне життя завжди наздоганяє. І правда про того, хто сидить по той бік монітору може стати справжнім шоком.

26 лютого – «Саме там! Саме тоді!», автор Бернард Слейд, режисер Тарас Криворученко, в головних ролях: з.а. України Олена Хижна та Ігор Портянко.

Він та вона – двоє хороших, трішки дивних, трішки сумних, трішки кумедних людей. Вони випадково зустрілись в ресторані при готелі, провели ніч у ліжку, а на ранок зрозуміли, що їм неймовірно легко разом, що вони можуть все одне одному розповісти – про своїх чоловіка та жінку, про дітей, про мрії…

Їх випадкова інтрижка стала коханням, яке дано відчути лише раз у житті. Тому вони стали зустрічатись раз на рік на тому самому місці протягом всього життя.

Ця історія починається як анекдот, але не закінчується!

Вона продовжується  - саме там, саме тоді.

Слідкуйте за нашим розділом «афіша», аби дізнатись про інші дати вистав.