Нові прем'єри в Молодому!

І знову Молодий готує для Вас нові вистави!

29 листопада - американська комедія без антракту "Однорукий" за п'єсою Мартіна МакДона "Однорукий із Спокану", режисер Андрій Білоус

Відчути, яка захоплююча історія чекає на Вас цього вечора можна зі слів одного з персонажів, який так само як і троє інших, опинився в номері готелю в місті Спокан, що на півночі штату Вашингтон:
"...Щось обов’язково станеться.Січеш? Щось драматичне. Зараз...А прикинь чувак заселяється, а в нього одна лише рука, а разом з ним приваблива сучка, а з нею, якийсь чорний, і десять хвилин потому, чуються постріли, і вже ані сучки, ані чорного не видно. Що ж далі? Навіть не уявляю. Але що ж далі буде? Хто знає..." 

Американський гумор та українська душа поєдналися в інтригуючій комедії без цензури та гальм за п`єсою кращого драматурга сучасності Мартіна МакДона. 

Увага! У виставі використовується ненормативна лексика.

 

 

19 грудня - страровинна французька казка "Красуня І Чудовисько", режисер Ірина Пастущак

Давним-давно, в чудовому замку, жив молодий, прекрасний принц. Він мав усе, чого тільки міг побажати, але був злий і самозакоханий. Одного разу в замок прийшла стара жебрачка і попросила притулку в обмін на одну червону троянду. Але він не пустив стару, оскільки її вигляд викликав в нього огиду. Стара виявилась могутньою чаклункою і перетворила його на страшне Чудовисько. Чари розсіються, якщо він зустріне справжнє кохання перш, ніж опаде останній пелюсток троянди. Йшли роки… І він втратив надію. Але одного вечора до замку потрапив неочікуваний гість…