Не пропустіть! 30 листопада естонсько-норвезький танцювальний дует Roosna&Flak!!!

30 листопада Київський Молодий театр приймає естонсько-норвезький танцювальний дует Roosna&Flak та їх найвідомішу виставу "The Wolf Project"  (трейлер). Гастролі дуету проходять за підтримки міжнародного фестивалю сучасного танцювального театру Zelyonka Fest.

Кеннет Флак (Норвегія) і Кюллі Роосна (Естонія) учасники багатьох європейських фестивалів, талановиті танцюристи і хореографи. У своїх роботах вони досліджують найширший спектр різноманітних тем, включаючи стародавню міфологію вікінгів, сучасну інтернет культуру і тоталітарні режими.

«Хто сильніший: людина чи влада?», ‑ запитують хореографи глядачів. Саме так ‑ вистава «The Wolf Project» розкриває проблему незбалансованих відносин влади та людства, та влади і окремої людини. Танець і взаємодія танцюристів демонструють, як розгортаються ці відносини в репресивному режимі - з одного боку безапеляційний контроль, а з іншого - намагання не підкорятися і зламати систему.

«Дивно, але робота з такою складною і важкою темою залишає світлий і приємний післясмак. Спектакль дуже динамічний,пластика артистів просто чудова, а їх повідомлення прості й зрозумілі», ‑ Олена Лобова, співорганізатор Zelyonka Fest.

Квитки на виставу «The Wolf Project» можна придбати в касі Молодого театру, на сайті організатора www.zelyonka-fest.org та через квиткові агентства Concert.ua або Karabas.com.