Дорогі друзі! В нас гарні новини! В листопаді Молодий театр готує для Вас три прем'єри!!!

27 жовтня 2015

1,27 листопада - "Іграшка для дорослих" сучасна притча без антракту (автор: Я. Пулінович, режисер: В. Цивінський)

Коли його пробирає вбивча самотність, холод, відчуття непотрібності, відчуженість від усього всесвіту він відкриває темну комірчину і обирає свою сьогоднішню кохану ... ляльку із секс-шопу і забувається в її гумових обіймах. Лише вона буде знати про всі його секрети прожитого дня.
Історія про загублених, наляканих дітей, які шукають лише Його. Кожний день вони проживають по давно завченій схемі, з єдиним питанням в очах: куди зник Він?
Вистава, в якій наважуються говорити те, про що всі навколо домовилися мовчати.

7, 8, 20, 27 листопада - "Фрекен Жюлі" гріхопадіння без антракту (автор: А. Стріндберг, режисер: С. Корнієнко)

Самотня та збуджена ніччю танців та веселощів Жюлі, розпочинає тонку психологічну гру з лакеєм Жаном, де ставка куди більше, ніж тваринне бажання. Але ніхто й подумати не міг, що з кожним раундом вони все більш втрачатимуть контроль. Вони стануть рабами непідвласної їм сили…

Адже коли  руйнуються соціальні межі, тоді руйнується і моральна стійкість.

Це історія про те, як відповідальність за вчинки наздоганяє  безтурботне життя  і перетворює його в згусток містичного трилера, де від жадання до одержимості один крок.

29 листопада - "Однорукий" американська комедія без антракту (автор: Мартін МакДона, режисер: А. Білоус)

Відчути, яка захоплююча історія чекає на Вас цього вечора можна зі слів одного з персонажів, який так само як і троє інших, опинився в номері готелю в місті Спокан, що на півночі штату Вашингтон:
"...Щось обов’язково станеться.Січеш? Щось драматичне. Зараз...А прикинь чувак заселяється, а в нього одна лише рука, а разом з ним приваблива сучка, а з нею, якийсь чорний, і десять хвилин потому, чуються постріли, і вже ані сучки, ані чорного не видно. Що ж далі? Навіть не уявляю. Але що ж далі буде? Хто знає..."

Американський гумор та українська душа поєдналися в інтригуючій комедії без цензури та гальм за п`єсою кращого драматурга сучасності Мартіна МакДона.

Увага! У виставі використовується ненормативна лексика.

 

Каса: 278-73-92 / Довідки: 234-62-51