20 лютого - презентація театральної колекції

ЗОЛОТА КОЛЕКЦІЯ СУЧАСНОЇ СВІТОВОЇ ДРАМАТУРГІЇ — ТІЛЬКИ У МОЛОДОМУ! 

20 лютого о 19.00 на Мікросцені театру відбудеться представлення найактуальніших західних п'єс в українських перекладах.

Ерік-Еммануель Шмітт, Ясміна Реза, Мішель Марк Бушар, Славомир Мрожек, Сара Стридзберг. Ці та інші культові європейські автори "заговорили" українською мовою завдяки унікальній серії "Театральна колекція". Цей проект реалізує в Україні "Видавництво Анети Антоненко". 
Про найактуальніші європейські п'єси, про драматургів-лідерів, про сенсаційні ролі західних зірок у сучасних європейських п'єсах, про труднощі перекладу в Україні та видавничі перспективи... 
Про це та інше в рамках зустрічі-полілогу у Молодому Театрі (Мікросцена) — 20 лютого. 
До розмови на тему сучасної європейської драматургіі запрошені — видавець Анета Антоненко, перекладачі Сергій Барщевський та Іван Рябчій театрознавці, режисери, провідні актори Молодого театру. Нові книги, нові переклади, нові автори та нові театральні ініціативи цього вечора у просторі Молодого театру. 

(Вечір сучасної європейської драматургії відбудеться в рамках проекту ПРО-ЗА-ТЕАТР, інформаційна підтримка — "Дзеркало Тижня.Україна")

Вхід вільний!!!