Прем'єра - брутальна класика ГОРЕ З РОЗУМУ

12 та 30 листопада відбудеться прем’єра вистави «Горе з розуму», Олександра Грибоєдова, режисер – Андрій Білоус.

Вистава отримала жанр – брутальна класика, і не дарма, адже режисер переконує, що настав той час та епоха, коли автора можна відкривати без жодних упереджень, говорячи сміливо та відверто.

 Софія - донька багатія Фамусова. Її світ- здійснені бажання та насолода. Вона надзвичайно вродлива й випромінює первісну небезпечну сексуальність. Нею керують інстинкти дикого звіра та розум генія. Вона непередбачувана, стрімка й божевільна. В ній вирує пристрасть, що не знає перешкод.

Дарма що в серці вже кілька років живе зниклий безвісти дивак Чацький - ночі Софія таємно коротає з Молчаліним. Це шалене бажання згубне, адже для спритного молодика ці стосунки лише  чергова кар'єрна сходинка. Але поки що нічого не віщує горя- Молчалін хоч і бідняк, але Софії вдасться вмовити батька на цей шлюб.
І раптом зруйновано все - повертається той, кого вона так сильно кохає.

Художнє рішення вистави створив Борис Орлов, пластичне рішення від Лідії Соклакової. В головних ролях: н.а. України Валерій Легін; Дар’я Баріхашвілі / Ксенія Мішина; Олег Коркушко / Борис Орлов; Ганна Бащева; Марк Дробот / Анатоль Фон-Філандра; Тамара Яценко та інші.