Благодійний проект "Оборона України"! Підтримай Українську армію!

Шановні гості нашого театру!

З 7 вересня Міжнародний благодійний фонд «Центр соціальних проектів майбутнього» та Київський академічний Молодий Театр реалізують спільний проект на підтримку бійців української армії. На території театру буде встановлено спеціальний бокс для збору коштів, яким будь-який відвідувач зможе скористатися і залишити грошовий внесок. В якості презенту поруч з боксом у відвідувачів театру буде можливість взяти один із сувенірів проекту - браслет на руку, магніт або патріотичну футболку «Оборона України». Всі зібрані кошти будуть зараховані на спеціальний окремий рахунок і витрачені на закупівлю товарів для потреб солдатів в зоні АТО.
Повний звіт та вся інформація про передачу товарів публікується на сайті фонду - centersocial.org. Всі бажаючі можуть підключитися до розсилання новин фонду і завжди бути в курсі актуальних подій і динаміки витрачання коштів фонду.

Інформація про МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього»:

В 2011 році Міжнародний благодійний фонд «Центр соціальних проектів майбутнього» був зареєстрований у Києві. В програмі фонду більше 10 соціальних проектів в різних сферах - медичне обладнання, медикаменти, підтримка дитячих будинків та інтернатів.

З березня 2014 року фонд займається закупівлею товарів першої необхідності для військових частин і солдат в зоні АТО. Станом на 01.08.14 було доставлено більше 1 тонни товарів: спальні комплекти, приціли, тактичні рукавиці та окуляри, ліхтарі і біноклі, рації та навігаційні прилади, на суму близько 250 000,00 грн. http://centersocial.org/programmy/oborona-ukrainy/