Благодійна акція на підтримку Дубенського хоспісу! 26 жовтня після вистави «Загадкові варіації»! Не будь байдужим!

Шановній друзі! У рамках проведення тижня паліативної допомоги, 26 жовтня в Молодому театрі  відбудеться благодійна акція –  збір коштів для пацієнтів Дубенського хоспісу.
 Всі зібрані кошти ВГО «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги» передасть зазначеному хоспісу.
26 жовтня після вистави «Загадкові варіації» всі бажаючі зможуть  зробити свій внесок у велику справу. Не будьте байдужими!

Довідка:

Всеукраїнська громадська організація Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги(далі – Ліга) була створена 17 грудня 2010 р. Перше ініціативне зібрання щодо створення організації відбулося у листопаді 2010 р. у м. Тернопіль  у рамках семінару «Відкриття хоспісу в Тернополі. Можливості та перспективи». Учасники семінару прийняли рішення ініціювати створення організації, яка б об’єднала широке коло небайдужих людей – працівників медичної сфери, громадських діячів, науковців, представників духовенства, волонтерів і меценатів для сприяння розвитку паліативної допомоги в Україні.

Місія і принципи

Мета – сприяти розвитку системи паліативної допомоги в Україні, яка забезпечить професійний догляд та підтримку невиліковно хворим, які її потребують незалежно від їх віку, статі, віросповідання чи місця знаходження.

Члени організації, осередки Ліги працюють над забезпеченням права кожної невиліковно хворої людини на ефективне знеболення і лікування, психологічну і моральну підтримку, духовний супровід та повагу. Лише створивши належну систему паліативної допомоги, Україна стане на крок ближчою до європейських стандартів життя.

Важливим напрямком діяльності Ліги є забезпечення адекватної психологічної, духовної та етичної підтримки паліативних хворих та членів їхніх родин, консолідація зусиль українських Церков та священнослужителів, незалежно від конфесії, для забезпечення духовної опіки паліативних хворих та їхніх рідних, а також утвердження духовності та милосердя серед усього українського суспільства.

http://ligalife.com.ua/